top of page
This video has been deleted.

De voordelen van Hydromx®

Besparingen

Bescherming

Overzicht voordelen Hydromx

Duurzaamheid

Energie besparen = geld besparen

Hydromx® is de eerste commercieel levensvatbare en academisch erkende complete efficiënte warmteoverdracht-Nano vloeistof ter wereld. Hydromx® is een door handelsgeheimen beschermd en gecertificeerd innovatief Nanotechnologie product dat een energiebesparing van 20% op de bijbehorende HVAC-rekeningen mogelijk maakt met een gegarandeerd rendement op de investering van gemiddeld 3 jaar.

Energie besparen

Bescherming tegen corrosie

Corrosie is een veelvoorkomend probleem dat ervoor kan zorgen dat uw systeem zonekleppen, tanks, kogel- en terugslagkleppen enz. vernielt. Om dit probleem te voorkomen worden corrosiepreventiemiddelen aan het mengsel toegevoegd, die op hun beurt de thermische geleidbaarheid van het water verminderen. gebaseerde oplossing.

Bescherming tegen bevriezen en barsten

Glycol is het meest gebruikte antivriesmiddel in de industrie. Hoewel dit middel het systeem beschermt tegen de meeste vriestemperaturen, vermindert het ook de thermische geleidbaarheid van de vloeistof in het systeem. Hydromx bereikt zeer veilige vriestemperaturen (-36°C) die het systeem beschermen tegen bevriezing en tegelijkertijd energiebesparingen opleveren.

Oplossingen overzicht

Installatie bescherming

Hydromx® biedt volledige bescherming tegen kalkaanslag zonder de efficiëntie van uw systeem te verminderen. Huishoudelijk water met een hoog mineraalgehalte (of “hard water”) kan de ophoping of aanslag van minerale (calcium) afzettingen in hydronische verwarmings-/koelingssystemen veroorzaken. In systemen die andere soorten warmteoverdrachtsvloeistoffen gebruiken (zoals glycol, antivries), kan er kalkaanslag optreden op het oppervlak van de warmtewisselaar.

Bescherming tegen Bacteriën

Hydromx® beschermt uw systeem tegen het optreden van pseudomonas- en legionellabacteriën. Dankzij de unieke formule werkt Hydromx® om deze gevaarlijke bacteriën te elimineren zonder de efficiëntie van het systeem te verminderen. 

Sneller koel en sneller warm

In koelsystemen zorgt Hydromx®, vergeleken met water, voor een 37% snellere warmteoverdracht – waarbij dezelfde hoeveelheid warmte in een veel kortere tijd wordt overgedragen. De energie-efficiëntie van Hydromx® is gebaseerd op het verkorten van de looptijd van de compressor en het verhogen van de vereiste omgevingstemperatuurlimieten voor vrije koeling tot – 43ºC.

Met Hydromx® in uw verwarmingssysteem, verkort u de totale looptijd van uw systeem door de geproduceerde energie veel sneller en efficiënter over te dragen. Bovendien wordt het warmteverlies bij de rookgastemperatuur (3°C) ook verminderd door het gebruik van Hydromx®. Zo wordt dezelfde hoeveelheid energie veel sneller overgedragen, waardoor efficiëntie en besparing op uw energierekening ontstaat.

Het terugdringen van de CO2-uitstoot is ons doel voor een betere toekomst

Om de duurzaamheid van het leven op aarde te beschermen, is het absoluut noodzakelijk dat we de hoeveelheid CO2-uitstoot die vrijkomt in de atmosfeer verminderen.

De International Energy Outlook voorspelt dat het mondiale energieverbruik tussen 2010 en 2040 met 56% zal groeien.

Daarom wordt de wereld geconfronteerd met een stijgende vraag naar energie en stijgende energiekosten, en met de gevolgen van de opwarming van de aarde, veroorzaakt door het gebruik van fossiele brandstoffen.

Hydromx® Nano vloeistof met warmteoverdracht voldoet aan deze mondiale uitdaging op een schaal die anders is dan enig ander product of technologie die tot nu toe beschikbaar is.

Save the planet

We zijn getest en geverifieerd

Omdat de discussie over het bestaan ​​van Nano vloeistoffen eindigt met het Amerikaanse patent, is Hydromx® nu het enige levensvatbare, haalbare, commercieel verkrijgbare en niet-giftige product . Het is betaalbaar, milieu neutraal en NIET-TOXISCH. Hydromx® is door NSF goedgekeurd voor HT1- en HT2-certificaten als een niet-giftig product dat voldoet aan de patentvereiste.

NSF goedgekeurd

NSF-goedgekeurd

Hydromx is getest en goedgekeurd door NSF op de gezondheid en duurzaamheid van het gesloten-lus systeem. We zorgen niet alleen voor het milieu door het energieverbruik te verminderen, maar we bieden ook de beste beschermingsformule voor HVAC-machines.

4x systeembescherming

4X systeembescherming

Met Hydromx heeft u geen waterbehandelingen meer nodig. U kunt er zeker van zijn dat u een vier keer betere systeembescherming hebt tegen:
Bacteriën
Corrosie
Schaalvorming
Bevriezing/uitbarsting

PCA- en EPD geverifieerd

LCA-EPD
Door de LCA- en EPD-rapporten is geverifieerd dat Hydromx op drie verschillende onderwerpen bijdraagt ​​aan de nieuwe LEED v.4-standaard als een groene en duurzame oplossing.
Optimalisatie van de energieprestaties.
Vermindering van de impact van de levenscyclus van gebouwen.
Onthulling en optimalisatie van bouwproducten

Soorten Hydromx®

Hydromx Blauw

Glycoltype                                         Propyleen

Mengsel                                             50/50

NSF-categorie                                   HT1

Vriespunt                                           -36ºC

Bescherming tegen barsten              -51ºC

Verwarmen tot                                 105ºC

Volledige systeembescherming       Compleet

Garantie                                           20 jaar

Recyclebaar                                      Ja

Zie TDS in tabblad documenten

Hydromx Rood

Glycoltype                                         Mono-ethyleen

Mengsel                                            50/50

NSF-categorie                                  HT2

Vriespunt                                           -44ºC

Bescherming tegen barsten           -60ºC

Verwarmen tot                                  118ºC

Volledige systeembescherming     Compleet

Garantie                                            20 jaar

Recyclebaar                                       Ja

Zie TDS in tabblad documenten

Hydromx Bleu
Hydromx red
bottom of page