top of page
Hydromx® plaatje

De Nano Vloeistof Technologie achter Hydromx®

Hydromx® is een revolutionaire Nano vloeistof met warmteoverdracht die gebruik maakt van Nano-Thermo™-technologie. Hydromx® maakt gebruik van Nano deeltjes die in een stabiele toestand zijn gesuspendeerd om de snelheid van de warmteoverdracht te verhogen, door de vloeistof op te warmen (of warmte te verwijderen uit) en energie over te dragen in een kortere tijd, waardoor aanzienlijk minder energie nodig is, wat uiteindelijk helpt onze klanten besparen geld.

Hydromx® is het meest geschikt voor gesloten verwarmings- en koelsystemen waarbij efficiëntie wordt bereikt door de looptijd van de bijbehorende apparatuur te verkorten. Dit proces verlengt de levensduur van de HVAC-apparatuur en houdt de onderhoudskosten laag. Bovendien is Hydromx® speciaal samengesteld om corrosie, verkalking, bacteriën, bevriezing en barsten in de systemen te voorkomen.

Hydromx® is een van de belangrijkste maatregelen voor gebouwen om de energie-efficiëntie te verbeteren, kansen te bieden om lokale banen te creëren, te besparen op energierekeningen en op kosteneffectieve wijze de uitstoot van broeikasgassen en andere schadelijke verontreinigende stoffen te verminderen.

Hydromx® kan uw energieverbruik minimaliseren en toch kwaliteitsresultaten leveren.

Snelle ROI

Het geld dat wordt bespaard door een lager energieverbruik zal de aankoopprijs van Hydromx-vloeistof compenseren. Hydromx® is eenvoudig te installeren. Vervang gewoon “de hydronische warmteoverdrachtsvloeistof” die in het systeem loopt door Hydromx.

Snelle ROI

Energieprestaties optimaliseren

Hydromx® verhoogt de efficiëntie met 20%. Hydromx® maakt gebruik van Nano deeltjes die in een stabiele toestand zijn gesuspendeerd om de snelheid van de warmteoverdracht te verhogen, door de vloeistof op te warmen (of warmte te verwijderen) en energie in een kortere tijd over te dragen, waardoor er aanzienlijk minder energie nodig is, wat helpt geld te besparen .

Energieprestaties optimaliseren

Verantwoorde CO2-uitstoot

De Nano vloeistof van Hydromx® vermindert de CO2-uitstoot met 26,6% in vergelijking met water. Daarnaast onderhoudt het LCA- en EPD-certificeringen via goedkeuringsorganisaties en onafhankelijke tests.

carbon-footprint

Volledige systeembescherming

Hydromx® is speciaal samengesteld om corrosie, verkalking en bacteriën in de systemen te voorkomen. Het is gecertificeerd onder het BuildCert Chemical Inhibitor Approval Scheme om corrosie van metalen en plastic onderdelen te voorkomen en kalkaanslag in het systeem, met name in de ketel, te voorkomen. Hydromx® wordt geleverd met minimaal 20 jaar garantie.

hvac-system-protection
Hydromx® afbeelding

De Nano Vloeistof Technologie achter Hydromx®

Een nanovloeistof is een vloeistof die deeltjes van nanometergrootte bevat, nanodeeltjes genoemd. Dergelijke vloeistoffen zijn samengestelde colloïdale suspensies van nanodeeltjes in een basisvloeistof. De nanodeeltjes die in nanovloeistoffen worden gebruikt, zijn doorgaans gemaakt van metalen, oxiden, carbiden of koolstofnanobuisjes. Veel voorkomende basisvloeistoffen zijn water, ethyleen- en propyleenglycol en olie.

De Nano vloeistof technologie van Hydromx® is om verschillende redenen superieur aan gewone basisvloeistoffen

1. Onze Nano vloeistof draagt ​​warmte over met een aanzienlijk lagere energiebehoefte. Het heeft een tot 37% hoger rendement dan water.

2. Het minimaliseert de vorming van kalkaanslag, corrosie, algen en bacteriën in uw systeem. Deze bescherming vermindert de onderhoudskosten, uitvaltijden en verlengt de levensduur van uw apparatuur.

bottom of page