top of page

Distributeur van Hydromx® Europe BV

Premium Distributeurs van Hydromx® worden door ons opgeleid om Hydromx® te verkopen aan onze Installatie partners. Zij hebben de Hydromx® op voorraad en kunnen dit vanuit hun magazijn leveren aan onze Premium Installatie Partners.

Premium Installateur van Hydromx® Europe BV

Premium Installateurs van Hydromx®  worden door ons technisch getraind bij ons op kantoor in Zeewolde en gecertificeerd om Hydromx® te installeren bij onze relaties. Dit zijn zowel Particulieren als B2B klanten.

 

Eenvoudig en snel

Eén van de opvallende kenmerken van Hydromx® is het eenvoudige installatieproces, waardoor het naadloos kan worden geïntegreerd in bestaande verwarmings- en koelsystemen. De gekwalificeerde installateurs van onze Partners, zorgen ervoor dat de overgang naar Hydromx® soepel verloopt, met minimale downtime voor uw systeem. De meeste systemen vullen we binnen een dag. Of u nu een residentiële, commerciële of industriële toepassing heeft, het installatieproces is ontworpen met uw gemak in gedachten. De experts nemen de tijd om de specificaties van uw systeem te begrijpen en zorgen ervoor dat Hydromx® perfect wordt geïntegreerd.

In veel gevallen doen wij dit in overleg met uw eigen technisch installatiebedrijf.

 

Checken

Voorafgaand aan het legen van het gesloten systeem wordt de installatie uitvoerig gecheckt op onder meer roest en vuil.

Spoelen

Vervolgens wordt het volledige systeem schoongespoeld zodat leidingen en radiatoren schoon zijn.

Vullen

Met behulp van speciale tanks wordt de Hydromx® na uitvoerige controle in de installatie rondgepompt.

bottom of page